E-coaching biedt veel voordelen

Internet is niet meer weg te denken uit ons leven. We raken steeds meer gewend aan het online communiceren. Deze ontwikkelingen biedt nieuwe mogelijkheden ook bij het coachen. E-coaching biedt een waardevolle aanvulling op (en soms zelfs vervanging van) face to face gesprekken. De tijd- en plaats onafhankelijkheid is een belangrijk voordeel. Maar de echte kracht schuilt in de mogelijkheid om frequenter contact te hebben met je coach. Hierdoor ontstaat een levendige interactie en krijg je directe feedback op het leerproces.

 

Effectief

Bij E-coaching wordt je betrokkenheid met je eigen ontwikkelingsproces vergroot. Het inzetten van online communicatiemiddelen (video-bellen, chat, email, sms en allerlei apps) stimuleert de zelfregie en empowerment maximaal en is daarmee erg effectief.  E-coaching werkt ook volgens de Universiteit van Twente. Lees er hier meer over.

 

 

 

cb_certifiedlogo_553_56b33f549204e

Praktijk Glansreijk gecertificeerd

Hoog tijd voor Praktijk Glansreijk om met E-coaching aan de slag te gaan. Aangezien online coaching een andere attitude en vaardigheden vergen, heeft Ira Janssens hiervoor een opleiding gevolgd. Inmiddels mag zij zich gecertificeerd E-coach Level II noemen en is zij opgenomen in het Certified eCoaches & eCounselors Register.  De voorkeur gaat in eerste instantie uit naar een combinatie van face-to-face en online coaching, maar er zijn altijd meerdere mogelijkheden.

 

Interesse of vragen, neem contact met me op

 

E-Coaching nu ook bij Praktijk Glansreijk
Getagd op:        

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp Chat
Heb je een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp...