Hoe is het gesteld met het team?

Voor een goedlopende praktijk is het essentieel dat medewerkers goed samenwerken, dat procedures helder zijn en dat er goed wordt gecommuniceerd. Daarom is het belangrijk om te weten hoe het met deze onderdelen bij jou in de praktijk is. Hier kun je de Quickscan Team doen: Een scan speciaal voor medewerkers en praktijkhouders van huisartsenpraktijken. In de Quickscan zie je hoe ver je bent: wat er goed gaat en wat er nog een verbeterpunt is.

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Tips

  • Maak duidelijke afspraken en monitor
  • Spreek elkaar aan en geef feedback
  • Loop een dagje mee
  • Weet wat je wil met de praktijk

Het boek ‘Prettig samenwerken in de huisartsenpraktijk’

Wil je meer weten over beter samenwerken? Binnenkort kunt het boek ‘Prettig samenwerken in de huisartsenpraktijk’ uit. Nieuwsgierig? Meld je dan aan om op de hoogte te blijven.

Begeleiding

Ik wil meer weten over het boek ‘Prettig samenwerken in de huisartsenpraktijk’. Houd mij op de hoogte!

Praktijk Glansreijk helpt je graag je om het beste uit het team te halen en de samenwerking te verbeteren. Op die manier ervaren jij en de medewerkers meer werkplezier en effectiviteit. Lees hier meer over teamcoaching.

Goede coaching met mooie afsluitende teamsessie!

Het is een soort reset met het hele team! Vanwege spanningen in het team hebben we teamcoaching bij Ira Janssens gedaan. We merken veel positiviteit na de teamsessie. Wij, als praktijkhouders, vonden het super! De assistentes en POH waren ook enthousiast. Het is een soort reset na 10 jaar. Ira heeft het heel erg goed aangevoeld allemaal. Nogmaals heel erg bedankt.

Ha praktijk zob, Zuidoost Brabant

Neem voor meer informatie contact met ons op

Ben je verzekerd bij Movir / Elestia? Dan is vergoeding voor een (team)coachingstraject vaak mogelijk.

WhatsApp Chat
Heb je een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp...