Werkwijze en tarieven van Praktijk Glansreijk

Praktijkmanagement

Doel

Mensen binnen huisartsenpraktijken ondersteunen om inzicht te krijgen in zichzelf en de organisatie/omgeving om zo bewuste keuzes te kunnen maken en daardoor effectiever, prettiger en makkelijker te functioneren. Resultaat, creativiteit, praktisch, vertrouwen en werkplezier zijn sleutelwoorden.

Voor wie

Praktijkhouders die hun leiderschap willen versterken, de onderlinge samenwerking willen effectueren en persoonlijke ontwikkeling willen stimuleren. Je hebt oog voor zowel de bedrijfsmatige als de psychologische kant van veranderingen. Door beide aspecten met elkaar te verbinden kun je het beleid van de praktijk uitrollen naar je medewerkers. Je spreekt hen aan op hun intrinsieke motivatie en wilt hen ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen. Je bent bereid naar jezelf te kijken, durft verandering aan en neemt hiervoor verantwoordelijkheid.

Hoe

Door met elkaar in gesprek te gaan en het probleem om te zetten naar een doelstelling. Er wordt een analyse gemaakt van de praktijk of van het team en aanbevelingen gedaan. Er kan zowel strategisch, tactisch als operationeel ondersteuning worden geboden. Ook begeleiding van een individuele medewerker is mogelijk.

Tarief

Op aanvraag, maar zeker betaalbaar!

Persoonlijke ontwikkeling

Doel

Je wil je eigen kracht weer ervaren, juiste keuzes maken en genieten van wat het leven je te bieden heeft.

Voor wie

Iedereen die werkt in een huisartsenvoorziening en die meer uit het leven wil halen. Je bent bereid in de spiegel te kijken, je hebt de moed om daadwerkelijk te veranderen en hiervoor verantwoordelijkheid te nemen. Bovendien is een open mind fijn omdat kijken vanuit verschillende invalshoeken bijdraagt aan een beter inzicht.

Hoe

Je start met het formuleren van een positief doel. Door zelfonderzoek bepaal je jouw aandachts- en leerpunten. We zoeken samen methoden en technieken die je helpen om hierin verder te groeien en jezelf te ontwikkelen. Jij bent verantwoordelijk voor jouw groeiproces en ik ondersteun en begeleid je hierin. Door vragen te stellen, te luisteren en feedback te geven, begeleid ik je naar je doel. Het creëren van een onderlinge vertrouwensband is hierbij essentieel. Eerlijke, open communicatie en gelijkwaardigheid zijn belangrijk.

Tarief

Pinnen is mogelijk. Je krijgt een factuur mee die je eventueel kunt declareren bij jouw zorgverzekeraar. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om met de werkgever te bespreken of zij een bijdrage in de kosten willen doen. Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren geannuleerd te worden, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Algemeen

Praktijk Glansreijk hanteert algemene voorwaarden en de beroepscode van de NFG en het NIP.

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken

Call Now Button Stel meteen je vraag
WhatsApp Chat
Heb je een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp...
%d bloggers liken dit: