Sterk in je werk en genieten van het leven

Praktijk Glansreijk is een psychologisch organisatieadviesbureau voor huisartsen. Het doel is om energiek en bevlogen te blijven in de diverse rollen die jij als huisarts vervult en om prettig samen te werken in je praktijk. Op die manier kun je een burn-out voorkomen en werk je met plezier. Praktijk Glansreijk richt zich op het versterken van mensen in relatie tot hun werk.

Brede ondersteuning

Enerzijds door jou als praktijkhouder te adviseren en te ondersteunen bij personele en organisatorische zaken. Anderzijds door jou te ondersteunen bij een goede werk-prive balans en je energiek te voelen met passie voor je werk en voor thuis. De scheidslijn tussen werk en privé is heel dun. Bij Praktijk Glansreijk kun je terecht voor coaching, teamcoaching, intervisiebegeleiding en praktijkmanagement.

Persoonlijk en eigen verantwoordelijkheid

Praktijk Glansreijk typeert zich verder door een persoonlijke benadering, maatwerk en resultaatgerichtheid. De werkwijze is concreet en praktisch en erop gericht dat mensen binnen hun beïnvloedingssfeer zelf hun verantwoordelijkheid nemen, initiatieven tonen en eigen keuzes maken.

Goede keuzes maken

Door jezelf te kennen vergroot je het vermogen om de juiste beslissingen te nemen en daarna te handelen. Je weet welke bal je in de lucht moet houden en welke bal minder prioriteit heeft. Je weet hoe je je opstelt ten aanzien van je medewerkers om het beste uit hen te halen. Op die manier vergroot je het werkplezier en de kwaliteit van zorg voor je patienten.

Meer over Glansreijk:

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

WhatsApp Chat
Heb je een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp...