Parelduiker

Mijn naam is Ira Janssens-Verheugen en ik werk als zelfstandig psycholoog in Best. Ik ben van nature erg geïnteresseerd in mensen en het benutten van mogelijkheden. Ik voel me als een parelduiker die op zoek gaat naar verborgen schatten. Ik geloof dat ieder mens iets moois in zich heeft, zijn of haar eigen parel. Die parel is niet altijd zichtbaar en dat is jammer. Hierdoor kom je niet volledig tot je recht en in je kracht. Om die parel te vinden en op te poetsen daar help ik graag bij.

Altijd mogelijkheden

Inzicht in jezelf en van daaruit handelen, maakt dat je sterk staat. Uit ervaring weet ik hoe het voelt om lekker in je vel te zitten, maar ook hoe het voelt als dat niet zo is. Gelukkig biedt het leven je iedere dag een nieuwe kans om de draad weer op te pikken. Lees hier waarom huisartsen mijn doelgroep zijn geworden.

Sterke punten

Mensen typeren mij als betrokken, analytisch, inspirerend, strategisch, discreet en oplossingsgericht. Ik combineer mijn levens- en werkervaring, mijn wetenschappelijke achtergrond en fascinatie voor andere zienswijzen tot een bijzondere mix. Voor mij is er niet één weg die naar Rome leidt. Ik denk in mogelijkheden en niet in beperkingen. Ontdek je sterke punten en ga voor wat bij je past!

Kennis en kunde 

Mijn opleidingen zijn WO Master Psychologie Arbeid en Organisatie, HBO Personeel en Arbeid, HEAO commerciële economie.. Mijn werkervaring bestaat uit bijna 20 jaar P&O-ervaring binnen de profit en non-profit in managersfuncties. Daarnaast beschik ik over jarenlange leidinggevende ervaring. Bekijk hier mijn profiel op Linkedin.

View Ira Janssens-Verheugen's profile on LinkedIn

 

Prive 

Ik ben getrouwd met Anton en samen hebben we twee zoons: Olivier en Arend. Verder hebben we drie katten. Naast mijn gezin houd ik me bezig met altijd wel een studie of cursus, lees ik veel, ben ik gek op allerlei soorten muziek en vind je me vaak in de tuin. Bovendien kook ik graag en vind ik het geweldig om op z’n Spaans met veel mensen aan een grote tafel te eten. Heerlijk ongedwongen bij elkaar zijn, eten, veel praten en vooral lachen. Soms een beetje chaotisch, maar altijd gezellig! Natuurlijk is het daarnaast heerlijk om met familie en vrienden leuke dingen te doen. Verder hoop ik dat ik mijn leven lang blijf ontwikkelen. Ik probeer iedere dag van iets heel simpels te genieten, hoe klein ook.

Neem voor informatie contact met me op

WhatsApp Chat
Heb je een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp...