Je werkplezier en levensgeluk vergroten

Je loopt ergens tegenaan of je zit niet lekker in je vel. De oorzaak kan werkgerelateerd of prive zijn. Je wilt daar verandering in aanbrengen en hebt ondersteuning nodig. Je bent op zoek naar iemand die er voor jou is, naar jouw verhaal luistert en daarop reflecteert.

Coaching

Coaching helpt je daarbij. Het doel van coaching is om je werkplezier en je levensgeluk te verhogen. Je gaat aan de slag met de vraag: Welk gedrag vertoon ik nu en welk gedrag zou ik graag willen laten zien? Als eerste ga je inzichtelijk maken welk gedrag onvoldoende effectief is en hoe je dit kunt veranderen.

Praktisch, flexibel, focus op het positieve

Met een open blik, telkens hartelijk ontvangen. Je voelt je snel op je gemak. Na een moeilijke periode met praktische tips en handvaten stap voor stap weer de goede weg op gegaan. Nadruk op de positieve zaken mede ondersteund door literatuur, vragenlijsten en adviezen meer zelfinzicht gekregen, waar ik weer mee vooruit kan. Dank hiervoor.

Ruud

De oplossing voor veel vragen

Coaching is onderzoek doen, grenzen verkennen en verleggen en realistische doelen stellen.  Met coaching krijg je meer zelfinzicht, meer zelfvertrouwen, kun je keuzes maken die je versterken, meer balans vinden en relativeren wat nu echt belangrijk is. Coaching kan de oplossing zijn bij vragen als:

Persoonlijke ontwikkeling

 • Ik wil reflecteren en evalueren
 • Ik wil meer inzicht op mijn innerlijke drijfveren
 • Ik wil mijn kwaliteiten in kaart brengen en gebruiken
 • Ik wil mijn veerkracht vergroten

Stress en timemanagement/ werk en privé

 • Ik wil een betere balans tussen werk en privé
 • Ik heb minder plezier in mijn werk.
 • Ik wil meer energie
 • Ik wil beter slapen en minder prikkelbaar zijn

Communicatie

 • Ik wil effectiever en met meer overtuiging  communiceren
 • Ik wil conflictsituatie zo soepel mogelijk hanteren
 • Ik wil mijn grenzen beter aangeven

Leiderschap 

 • Ik wil me beter profileren in mijn werkomgeving (ook in een tuchtzaak)
 • Ik wil mijn medewerkers kunnen aanzetten tot ander gedrag
 • Ik wil goed en integer omgaan met het krachtenveld in mijn werkomgeving
 • Ik wil de praktijk zo soepel mogelijk managen

 

Preventief

Coaching is voor mensen die even niet zo lekker in hun vel zitten en die hun eigen kracht weer willen ervaren. Vaak zijn mensen te lang over hun eigen grenzen gegaan en is het nodig om weer terug bij jezelf te komen. Meestal is de aanleiding spanning op het werk of een disbalans in de werk-prive sfeer. De nadruk ligt bij Praktijk Glansreijk op preventie en het voorkomen van uitval. Wanneer je er snel bij bent, ben je ook vaak zo weer op de goede weg. Het vraagt dat je je inzet om jouw doelen te realiseren, dat je nadenkt over je eigen gedrag en levensvisie en dat je bereid bent tussentijds opdrachten en oefeningen te maken.

cb_certifiedlogo_553_56b33f549204e

Werkwijze

Coaching bij Praktijk Glansreijk kan via persoonlijke gesprekken maar ook via online coaching. Ira Janssens is certified ecoach level II. Het vraagt dat je je inzet om jouw doelen te realiseren, dat je nadenkt over je eigen gedrag en levensvisie en dat je bereid bent tussentijds opdrachten en oefeningen te maken. Praktijk Glansreijk hecht veel waarde aan een positieve sfeer en in het denken in mogelijkheden en kansen. De betrokkenheid is groot en er is een groot scala van technieken en methoden waarover Praktijk Glansreijk beschikt. Er wordt gezocht naar wat bij jou past en aansluit bij jouw behoefte.

Begeleiding

Wil je effectiever communiceren, meer balans werk-privé, beter omgaan met conflicten en je grenzen bewaken,  je perfectionisme beter hanteren? Ik begeleid je er graag bij.

100% beveelt ons aan, dus bel 06-49929384

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te besprekenBen je verzekerd bij Movir / Elestia of een andere inkomens- of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar? Dan is vergoeding voor een (team)coachingstraject vaak mogelijk.

WhatsApp Chat
Heb je een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp...