Kwaliteiten benutten

Om de kwaliteiten van het team optimaal te benutten is een adequaat personeelsbeleid en een juiste uitvoering daarvan belangrijk. Als praktijkhouder beschik je niet over een eigen P&O-adviseur en is het opstellen van personeelsbeleid lastig. Toch wil je dat personele zaken goed regelen zijn zowel voor de medewerkers als voor jezelf. Maar hoe doe je dat en wat komt erbij kijken?

Samen sterk

Praktijk Glansreijk helpt je bij het opstellen van een strategisch personeelsbeleid dat aansluit bij de praktijkmissie. Hetzelfde geldt voor het maken van de tactische vertaling van het beleid naar de werkvloer en de uitvoering van het beleid. Waar je precies staat met je praktijk kun je checken met de quickscan. Zo weet je meteen wat er nog nodig is.

Voorkom gedoe

Voorkom personeelsproblemen, zoals een moeilijke ontslagzaak, een lastige re-integratie van een zieke medewerker, frequent ziekteverzuim, een slecht functionerende medewerker, onrust op de werkvloer, conflicten. Allemaal zaken die je als praktijkhouder van je zorgtaak afhouden. Daarom kan advies inwinnen een groot voordeel opleveren.

Personeelsadvies op maat

Extern personeelsadvies kan je verder helpen. Door je de juiste richting te wijzen, zodat je het zelf kunt oplossen. Of door jou daadwerkelijk te ondersteunen en zaken met of voor jou te doen. Of simpelweg door even een klankbord te zijn. Een vraag komt vaak incidenteel voor en het loont niet om je er helemaal op toe te leggen. Dan is advies op maat op verrichtingen basis een betaalbare uitkomst.

Begeleiding

Wil je weten hoe je een personeelsprobleem het beste oplost, wil je up-to-date en vakkundige ondersteuning, wil je zo min mogelijk gedoe met medewerkers? Ik begeleid je op het gebied van alle personele zaken.

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken

WhatsApp Chat
Heb je een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp...
%d bloggers liken dit: