Jump !

Jump movement is een methode die speciaal is ontwikkeld voor mensen die graag een sprong willen maken om dichter bij hun doel te komen. Hierbij kan en mag het doel werkelijk van alles zijn. De Jump Methode is een laagdrempelig en zelforganiserend proces. Bij deze methode komen mensen in groepjes bij elkaar. Deze groepjes bestaan uit maximaal 6 personen, die samen 7 stappen doorlopen in uit het draaiboek. Een bijeenkomst duurt 2 uur en tijdens de bijeenkomst is iedereen gelijkwaardig. Dat wil zeggen: iedereen is gelijk en niets moet, sterker nog alles is goed!

Hoe werkt het?

De Jump Methode is een magisch proces. Ten eerste stelt het mensen in staat om op een zeer directe en eenvoudige manier te bekijken wat ze willen veranderen en wat ze aan willen pakken. Daarnaast geeft het gesprek ze de ruimte en het inzicht om  daar een eerste stap voor te maken. Bovendien empowert de methode zonder dat mensen elkaar directe feedback geven. Daardoor ontstaat er openheid en ruimte binnen de groep, wat de mogelijkheid biedt om uit te vinden wat werkelijk belangrijk is.

Het Jumpdraaiboek wordt ter plekke uitgereikt en je hoeft je niet voor te bereiden. Kortom, je hoeft het alleen maar te ervaren. Nadat het draaiboek is doorgewerkt gaan alle mensen gewoon weer hun eigen weg. Bovendien besluiten op dat moment ook of ze een volgende keer weer mee willen doen. Er is geen verplichting om meerdere malen mee te doen. De kosten bedragen € 5,-per Jump!

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden en wil je meedoen? Wij organiseren een aantal keer per jaar een Jump-bijeenkomst in Best. Je kunt je meteen aanmelden voor de volgende Jump-bijeenkomsten door op de gewenste datum te klikken:

Maandag 11 juni 2018 van 13:30 – 15:30 uur

Maandag 16 juli 2018 van 10:00 -12:00 uur

Maandag 20 augustus 2018 van 19:00 – 21:00 uur

WhatsApp Chat
Heb je een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp...