Mensen mens

Mijn naam is Kim Pril en sinds december 2017 werk ik als arbeid- en organisatiepsycholoog bij Praktijk Glansreijk in Best. Mijn interesses liggen al zo lang ik weet bij mensen. Waarom doen mensen zoals zij doen? Waarom reageren mensen op een bepaalde manier op elkaar? Waarom volgen we bepaalde patronen? Omdat ik hier zo geïnteresseerd in ben wist ik eigenlijk altijd al wat voor studie ik wilde gaan doen en ben ik in 2014 begonnen met de studie Psychologie aan Tilburg University. Ik had al snel door dat ik niet de kudde wilde volgen naar de klinische of medische kant van de opleiding, maar dat ik meer feeling had met de positieve psychologie. Vandaar mijn keuze voor de richting Psychologie & Maatschappij, waarbij de focus veel meer ligt op hoe je het positieve in mensen naar boven kan halen. Ik vind het dan ook belangrijker om kwaliteiten te benutten en te versterken, dan een poging te gaan doen om je zwakke punten te verbeteren.

 

Glansreijk

In 2017 heb ik mijn bacheloropleiding Psychologie afgerond en ben ik op zoek gegaan naar een plek waar ik meer ervaring op kon doen voordat ik start aan de Masteropleiding Work and Organizational Psychology. Door Ira ben ik met open armen ontvangen en ik leer veel van haar. Ik hoop mezelf nog lang te mogen ontwikkelen bij praktijk Glansreijk en fijn samen te mogen werken met Ira, maar daar heb ik het volste vertrouwen in.

Als je meer over mij wil weten kun je een kijkje nemen op mijn LinkedIn-profiel:

Kim Pril

 

Persoonlijk

Verder woon ik samen met mijn vriend Nick in het gezellige Tilburg, waar wij allebei onze master gaan doen. Een kant-en-klaar maaltijd zal je bij ons niet snel op tafel zien staan want wij houden er allebei wel van om lekker te koken voor onszelf of voor familie. Ook komen vaak vrienden of vriendinnen over de vloer, gezellig! Verder hou ik ook van dieren, vandaar dat er op dit moment twee konijntjes door het huis hupsen waar wij de komende 3 maanden op passen voor een vriendin. Er wordt hier en daar wat aan de inboedel geknaagd, maar ach, als dat het ergste is.

 

Neem voor informatie contact met me op

WhatsApp Chat
Heb je een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp...