Mijn naam is Kim Pril en ik ben werkzaam als arbeid- en organisatiepsycholoog bij praktijk Glansreijk. Zolang ik weet liggen mijn interesses al bij mensen en hun gedrag. Waarom gedragen mensen zich zoals zij doen? Reageren mensen op een bepaalde manier op elkaar? Volgen we bepaalde patronen? Wat zorgt er voor dat we soms helemaal met onszelf in de knoop kunnen zitten?

Positieve insteek

Omdat ik hier zo geïnteresseerd in ben wist ik eigenlijk altijd al wat voor studie ik wilde gaan doen en ben ik in 2014 begonnen met de studie Psychologie aan Tilburg University. Dat ik de kudde niet wilde volgen naar de klinische of medische kant van de opleiding had ik al snel door omdat ik meer feeling had met de positieve psychologie. Vandaar mijn keuze voor de richting Psychologie & Maatschappij. Hierbij ligt de focus veel meer op hoe je het positieve in mensen naar boven kan halen en hoe je ze kunt versterken in relatie tot hun studie of werk. Je kwaliteiten benutten en versterken vind ik veel belangrijker dan een poging te gaan doen om je zwakke punten te verbeteren.

Arbeid- en Organisatiepsycholoog bij Glansreijk

In 2017 heb ik mijn bacheloropleiding Psychologie afgerond en ben ik op zoek gegaan naar een plek waar ik meer ervaring op kon doen voordat ik ben gestart met de masteropleiding Work and Organizational Psychology – op deze manier ben ik bij Glansreijk terecht gekomen. Inmiddels heb ik de master afgerond en werk ik van maandag tot en met donderdag in de praktijk. Ik hoop mezelf nog lang te mogen ontwikkelen als arbeid- en organisatiepsycholoog bij praktijk Glansreijk en fijn samen te mogen werken met Ira, maar daar heb ik het volste vertrouwen in.

Studentencoach

Op dit moment vind ik het het erg leuk om studenten te coachen. Als twintiger kan ik me goed in hen inleven. Ook begrijp ik wat ze meemaken, voor welke keuzes ze staan en ken ik de zoektocht naar wat je nou echt interessant vindt. Ik herken de twijfel over de studiekeuze en de struggle tussen moeten leren en leuke dingen willen doen. Van studenten hoor ik terug dat ze het fijn vinden dat ze kunnen praten met iemand die nog in ongeveer dezelfde levensfase zit. Dit maakt de drempel voor hen minder hoog om bepaalde hulp, ondersteuning of nieuwe inzichten te zoeken bij een studentencoach.

Persoonlijk

Verder woon ik samen met mijn vriend Nick in het gezellige Oirschot. Dicht bij familie en vrienden, waar ik in mijn vrije tijd graag te vinden ben.

Als je meer over mij wilt weten kun je een kijkje nemen op mijn LinkedIn-profiel:

Kim Pril

Neem voor informatie contact met me op

Call Now Button Stel meteen je vraag
WhatsApp Chat
Heb je een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp...
%d bloggers liken dit: