Mijn naam is Kim Pril en ik ben werkzaam als psycholoog bij praktijk Glansreijk. Zolang ik weet liggen mijn interesses al bij mensen en hun gedrag. Waarom gedragen mensen zich zoals zij doen? Reageren mensen op een bepaalde manier op elkaar? Volgen we bepaalde patronen? Wat zorgt er voor dat we soms helemaal met onszelf in de knoop kunnen zitten?

Positieve insteek

In 2014 ben ik begonnen met de studie Psychologie aan Tilburg University. Ik hecht veel waarde aan een positieve insteek, persoonlijke aandacht en maatwerk. Vandaar mijn keuze voor de master Sociale Psychologie. Hierbij ligt de focus met name op hoe je het beste in mensen naar boven kunt halen, binnen hun eigen mogelijkheden.

Arbeid- en Organisatiepsycholoog bij Glansreijk

Sinds 2017 werk ik bij praktijk Glansreijk. Ik ben hier terecht gekomen omdat ik een werkervaringsplek zocht in mijn tussenjaar en na het afronden van mijn master Social Psychology kon ik gelukkig bij praktijk Glansreijk blijven werken.

Inmiddels ben ik ook lid van het Nationaal Instituut van Psychologen (NIP) en ben ik Noloc Erkend Loopbaanprofessional.

Coachen

Op dit moment vind ik het het erg leuk om studenten, jongvolwassenen en a(n)ios te begeleiden. Als twintiger kan ik me goed in hen inleven. Ook begrijp ik wat ze meemaken, voor welke keuzes ze staan en ken ik de zoektocht naar wat je nou echt interessant vindt. Ik herken de toekomsttwijfels en het gevoel dat je van alles wilt doen, maar simpelweg niet alles kunt doen. Vaak hoor ik terug dat ze het fijn vinden dat ze kunnen praten met iemand die in ongeveer dezelfde levensfase zit. Dit maakt de drempel voor hen minder hoog om bepaalde hulp, ondersteuning of begeleiding te zoeken..

Persoonlijk

Verder woon ik samen met mijn vriend Nick in het gezellige Oirschot. Ik houd erg van gezelligheid dus er komen regelmatig vrienden en familieleden over de vloer. Verder hou ik er van om gezellig een drankje te doen op een terras en zijn er nog veel reizen die ik in de toekomst zou willen maken.

Als je meer over mij wilt weten kun je een kijkje nemen op mijn LinkedIn-profiel:

Kim Pril

Neem voor informatie contact met me op

Call Now Button Stel meteen je vraag
WhatsApp Chat
Heb je een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp...
%d bloggers liken dit: