Datum/Tijd
Date(s) - 21 september 2017
13:30 - 16:00

Locatie
Praktijk Glansreijk

Categorieën


positieve aandacht voor jezelf (mindfulness)

Wat kun je er mee?

De training is bedoeld voor mensen die meer uit het leven willen halen. Je ervaart het verschil tussen dingen doen vanuit gewoonten en bewust aandachtig handelen. Tijdens de training leer je om met je aandacht in het nu te zijn en blijven. Hierdoor ga je minder stress ervaren, kun je bewuste keuzes maken en ervaar je weer grip op je leven. Je kunt weer genieten!

Wat ga je doen?

De training heeft een luchtig karakter en er komen diverse technieken aan bod, zoals Mindfulness, NLP, visualisaties en creatieve oefeningen. De training is gericht op het zelf ervaren. De training is gebaseerd op het mindfulnessprincipe maar wijkt op een aantal elementaire onderdelen af. Er is geen verplichting om 45 minuten per dag  te oefenen en je hoeft niet verplicht alle onderdelen te oefenen. Er wordt voornamelijk geoefend met loopmeditaties, maar ook de bodyscan en zitmeditatie komen aan de orde. Het doel van de training is om te ondervinden welk element van mindfulness bij je past en hoe je mindfulness kunt toepassen in je dagelijkse leven. Meer info.

Hoe werkt het?

Twee keer per jaar in het voor- en najaar organiseert Praktijk Glansreijk deze training. De training duurt 6 weken. De kosten zijn € 275,= incl. materiaal.  Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen per training. Meld je hier aan.

Reserveer

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Positieve aandacht voor jezelf (mindfulness)2 2017