Mijn naam is Merle Toemen en ik ben werkzaam als economisch psycholoog bij Praktijk Glansreijk en YouPro. Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in het gedrag van mensen. Dit was voor mij dan ook de reden om psychologie te gaan studeren. Tijdens mijn studie ben ik veel te weten gekomen over hoe mensen denken en voelen, en over de reden die achter bepaalde keuzes schuilgaat.

Economische psychologie

Sinds augustus 2019 ben ik afgestudeerd als economisch psycholoog. Gedurende mijn bachelor ontdekte ik dat ik veel belangstelling had voor de sociale kant van de psychologie. Problemen preventief aanpakken in plaats van ze achteraf op te moeten lossen is voor mij een leidraad. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen zelfinzicht ontwikkelen, waardoor persoonlijke groei en inzet van kwaliteiten en talenten mogelijk worden. Ik ben erg blij dat ik mijn kennis kan toepassen en uitbreiden bij praktijk Glansreijk.

Praktijk Glansreijk

Tijdens mijn zomervakantie ben ik in contact gekomen met praktijk Glansreijk. De open houding en hartelijke ontvangst van Ira Janssens tijdens ons kennismakingsgesprek vond ik bijzonder prettig. Ik kon me meteen goed vinden in de werkwijze en visie van deze praktijk; ook hier wordt uitgegaan van denken in mogelijkheden, waarbij mensen vanuit hun eigen kracht kunnen gaan functioneren. Daarnaast is er oprechte aandacht voor de client.

YouPro

Aangezien ik zelf net afgestudeerd ben, kan ik me goed inleven in de Young Professionals die begeleid worden bij YouPro. Het is een bijzondere kans om samen met Kim Pril te kijken naar de mogelijkheden en begeleiding van net-afgestudeerden. Ik vind het interessant om Young Professionals te ondersteunen in hun zoektocht naar hun drijfveren, identiteit en talenten. Hierbij komen mijn eigen ervaringen goed van pas.

Persoonlijk

Momenteel ben ik woonachtig in Tilburg, op loopafstand van het centrum. Ik houd ervan om lekker te koken of uit eten te gaan samen met mijn vriend. In het weekend breng ik graag tijd door met familie en vrienden. Ik vind het heerlijk om met mijn twee lieve honden in het bos of langs het strand te gaan wandelen. Daarnaast houd ik van reizen om zo andere culturen te ontmoeten.

Als je meer over mij te weten wilt komen kijk dan eens op mijn Linked-In profiel:

Linked-In Merle

Neem voor informatie contact met me op

WhatsApp Chat
Heb je een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp...
%d bloggers liken dit: