Meer uit je leven halen

De training is bedoeld voor mensen die meer uit het leven willen halen. De training heeft een luchtig karakter en er komen diverse technieken aan bod, zoals Mindfulness, NLP, visualisaties en creatieve oefeningen. Je ervaart het verschil tussen handelen vanuit gewoonten en bewust aandachtig handelen. Tijdens de training leer je om met je aandacht in het nu te zijn en bewust te blijven bij alles dat zich voordoet. De training is gericht op het zelf ervaren en op het leren van deze ervaringen.

 

Mindfulness, maar dan net even anders

De training is gebaseerd op het mindfulnessprincipe maar wijkt op een aantal elemantaire onderdelen af. Er is geen verplichting om 45 minuten per dag  te oefenen en je hoeft niet verplicht alle onderdelen te oefenen. Er wordt voornamelijk geoefend met loopmeditaties, maar ook de bodyscan en zitmeditatie komen aan de orde. Het doel van de training is om op een informele manier te ondervinden welk element van mindfulness bij je past en vooral dat effectief toe te passen.

 

Twee keer per jaar

Twee keer per jaar in het voor- en najaar organiseert Praktijk Glansreijk deze training. De training duurt 6 weken. De kosten zijn € 275,= incl. materiaal. Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen per training. Heb je interesse, neem dan contact met me op of kijk hier verder. Er zijn ook mogelijkheden om mindfulness individueel te doen. Vraag bij jouw zorgverzekering of je mogelijk in aanmerking komt voor een vergoeding voor de mindfulnesstraining. Je kunt hier ook nog extra informatie vinden over de vergoedingen.

 

Neem voor meer informatie contact met me op

WhatsApp Chat
Heb je een vraag? Stuur een bericht via WhatsApp...